Het Reüniecomite Rolduc organiseert normaal gesproken om de 4 jaar voor oud-Rolduciens een tweedaagse reünie. Deze reünie is voor interne én externe oud-studenten en voor oud-leraren tot de jaren 80 van de vorige eeuw.

Het doet ons genoegen te kunnen meedelen dat de volgende grote reünie van oud-Rolduciens zal worden gehouden op.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2019 !

Gelet op de stijgende leeftijd van ons allen hebben we ervoor gekozen om de volgende reünie één jaar eerder te plannen dan de gebruikelijke periode van 4 jaar….. Als Reüniecomité zijn we daarom weer doende om een aantrekkelijk programma voor deze tweedaagse te ontwikkelen, waarin zoals steeds veel ruimte zal zijn voor ontmoeting en het uitwisselen van herinneringen. Zodra daarover meer bekend is zullen we alle potentiële deelnemers, die bij ons bekend zijn, informeren.

Een beknopt verslag van de laatste reünie vind je onder “Terugblik op de reünie 2016”

Omdat wij zoveel mogelijk per mail onze oud-Rolduciens willen bereiken, verzoeken wij je – ook bij wijziging – je mailadres door te geven zodat we je in de toekomst gemakkelijker kunnen benaderen.
Geef ook je postadres of adreswijziging aan ons door via tabblad: “contact” naar te gaan.

Tijdens de voorgaande reünies hebben deelnemers verteld over hun ervaringen tijdens hun verblijf op Rolduc. Al deze anekdotes zijn verzameld in de bundel: “Stroop in de Gordijnen”.
Wellicht roept het een en ander bij jou ook herinneringen op die de moeite waard zijn om met anderen te delen. Noteer ze, stuur ze op naar het Reüniecomité of neem ze mee naar de volgende reünie.

Het Reüniecomité