Het Reüniecomité Rolduc organiseert normaal gesproken om de 4 jaar voor oud-Rolduciens een tweedaagse reünie. Deze reünie is voor interne én externe oud-studenten en voor oud-leraren tot de jaren 80 van de vorige eeuw.

Gelet op de stijgende leeftijd van ons allen hebben we ervoor gekozen om de reünie één jaar eerder te plannen dan de gebruikelijke periode van 4 jaar….; vandaar dat we reeds in 2019 de meest recente reünie hebben gepland

Onder de kop: “Reünie 2019” tref je verslagen en fotomateriaal aan.

Omdat wij zoveel mogelijk per mail onze oud-Rolduciens willen bereiken, verzoeken wij je – ook bij wijziging – je mailadres door te geven zodat we je in de toekomst gemakkelijker kunnen benaderen.
Geef ook je postadres of adreswijziging aan ons door via tabblad: “contact” naar te gaan.

Tijdens de voorgaande reünies hebben deelnemers verteld over hun ervaringen tijdens hun verblijf op Rolduc. Al deze anekdotes zijn verzameld in de bundel: “Stroop in de Gordijnen”; je treft dit boekwerkje aan onder “Reünie-ervaringen”.
Wellicht roept het een en ander bij jou ook herinneringen op die de moeite waard zijn om met anderen te delen. Noteer ze, stuur ze op naar het Reüniecomité of neem ze mee naar een volgende reünie.

Het Reüniecomité