LEERLINGENLIJSTEN (1920-1984)

Je treft hieronder de bijgewerkte lijst aan met leerlingen uit de Internaat-tijd en – in heel beperkte mate – van de periode van het Gymnasium tot 1985.
De bedoeling van deze lijst is: het actualiseren van het adressenbestand van oud-leerlingen om deze te kunnen benaderen voor een volgende reünie.

Leerlingenlijst (bijgewerkt 23-4-2024)

Het overzicht bestaat uit twee tabbladen:

  1. Lijst op volgorde van Achternaam, voornaam.
  2. Lijst op volgorde van laatste jaar op Rolduc en daarbinnen op achternaam en dan voornaam; in deze lijst kun je nagaan wie je klas- en jaargenoten waren.

Beide lijsten zijn volledig wat betreft de leerlingen van het internaat, maar onvolledig wat betreft de periode van het Gymnasium daarna.

In de kolom “Bij ons bekend” staat gecodeerd een overzicht van de gegevens waarover wij beschikken:

= Adresgegevens
= Telefoonnummer
M = Mailadres

Aanduiding of een oud-leerling is overleden (voor zover wij weten). We kunnen helaas niet garanderen dat onze gegevens nog actueel zijn.

Als je nadere gegevens wenst van leerlingen, neem dan contact op met de secretaris van het de Stichting Lève Rolduc.
Uiteraard zal de secretaris hierbij de privacy van iedereen in acht nemen (zie Privacy-protocol voor de dan te hanteren procedure).

Van veel mensen hebben we nog geen (mail)adressen. Weet jij weet wel iets van hen, dan zouden wij graag gegevens van je willen ontvangen. Je kunt zo helpen om het het adressenbestand te actualiseren zodat we hen voor een volgende reünie kunnen uitnodigen. Stuur ons een berichtje met jouw aanvullingen, verbeteringen of afmeldingen via onderstaande knop: “Mail naar Stg. Lève Rolduc”.

Mail naar Stg. Lève Rolduc