Vanaf 2013 is door de Stichting Biografie Mgr. Jos. Stassen samen met de Stichting Lève Rolduc een groep deskundige scribenten, vrienden en familieleden van Jos Stassen enthousiast en met veel inzet gewerkt aan de totstandkoming een levensbeschrijving die recht doet aan de veelzijdige persoonlijkheid van Jos Stassen.

Het boek Mgr. Jos. Stassen veelzijdig cultuurdrager 1921 – 2001 is tijdens de vierjaarlijkse reünie van Rolduciëns op vrijdag15 april 2016 op Rolduc feestelijk gepresenteerd in aanwezigheid van bisschop Frans Wiertz, gouverneur Theo Bovens en vanzelfsprekend de familie Stassen. Het is een boeiende, gevarieerde en rijk geïllustreerde uitgave met verrassende informatie over een belangrijke en groot Limburger. Het eindproduct is een ook wat de vormgeving betreft een uniek boek dat in een boekenkast van een geïnteresseerde in de Limburgse cultuur, Rolduc, de beeldende kunst, de architectuur, het onderwijs en de kerk niet mag ontbreken.

Bijgaande flyer geeft een indruk van welke aspecten van het leven en werk van Jos Stassen worden beschreven. Ik hoop dat uw interesse is gewekt en u gebruik maakt van onderstaande mogelijkheid het boek bij voorinschrijving tegen een gereduceerde prijs te bestellen. Verzeker u van deze bijzondere uitgave.
Winkelprijs is €  25,00.

Lei Pennings,
voorzitter Stichting Biografie Mgr. Jos. Stassen en Stichting Lève Rolduc

 

Bekijk Flyer