Beste oud-Rolducien,

Op zaterdag 9 november 2024 vindt er een reünie plaats voor oud-Rolduciens die eindexamen hebben gedaan van 1973 tot en met 1996 (of na die tijd een gymnasiumdiploma hebben behaald aan College Rolduc) en voor docenten die in die periode aan Rolduc verbonden waren. De place-to-be is natuurlijk Abdij Rolduc, Heyendallaan 82 in Kerkrade.

Het aanmeldformulier tref je hieronder aan. De totale kosten voor deelname zijn € 75,-

Als je alles hebt ingevuld en verstuurd krijg je van ons via e-mail een bericht met de gegevens die je hebt ingevuld.

Let op: je aanmelding is pas definitief  na ontvangst van het deelnamebedrag.

Het Reüniecomité Rolduc 1973-1996

Aanmeldformulier Reünie 9 november 2024 (1973-1996)

Meld je door middel van dit formulier aan voor de Reünie op 9 november 2024 en vergeet niet af te sluiten met de knop helemaal onderaan: "Versturen"; anders krijgen wij niets binnen!

  • Persoonlijke Informatie

  • Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van het aanmeldformulier én het deelnamebedrag. Gelieve dit formulier vóór 1 augustus 2024 via de knop "VERSTUUR" te verzenden en het totaalbedrag over te boeken op bankrekeningnummer NL38RABO0148496865 t.n.v. Stichting Lève Rolduc. Na 31 juli 2024 kan niet meer worden gegarandeerd dat de aanmelding wordt opgenomen in het reünieboekje.
  • Bijna klaar......

    Heb je alle verplichte velden ingevuld (gemerkt met *)? Bedankt voor je tijd! Nu nog gebruik maken van de knop 'VERSTUREN' en wij ontvangen jouw aanmelding. Je krijgt een bevestiging op jouw scherm, maar ook nog op het door jou opgegeven e-mailadres. Krijg je dat niet binnen vijf minuten, dan hebben we de aanmelding niet ontvangen. De oorzaak is dan hoogstwaarschijnlijk, dat je een verplicht gegeven niet of niet juist hebt ingevuld. Graag even nakijken en opnieuw verzenden. LET OP: De terugmelding kan eventueel ook in jouw map SPAM terecht zijn gekomen!