Beste oud-Rolducien,
op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024 vindt er een reünie plaats voor  oud-Rolduciens tot en met 1972 (=laatste jaar als leerling van Rolduc)  en voor docenten, die in die periode aan Rolduc verbonden waren. Het aanmeldformulier tref jij hier aan. Volg de aanwijzingen op.
Als je alles hebt ingevuld en verstuurd, dan krijg je van ons via de mail een bericht met de gegevens die je ons gestuurd hebt. Let op: je aanmelding is pas definitief na ontvangst van het eindbedrag, zoals je dat op het aanmeldformulier hebt berekend.
Het Reüniecomité

Aanmeldformulier Reünie 2024 (tot en met 1972)

Meld je door middel van dit formulier aan voor de Reünie 2024 en vergeet niet af te sluiten met de knop helemaal onderaan: "Versturen"; anders krijgen wij niets binnen!

 • Persoonlijke Informatie

 • Wij willen dit uitsluitend gebruiken voor het bevestigen van de aanmelding, de vermelding in het reünieboekje, de uitnodiging voor een volgende reünie en voor berichten vanuit de Stichting Lève Rolduc; ontvang je binnen vijf minuten na de aanmelding geen bevestigingsmail, dan graag een mail sturen naar: reunierolduc@gmail.com met melding hiervan.
 • Wordt alleen gebruikt voor calamiteiten en voor vermelding in het reünieboekje
 • Alleen invullen als jij geen bezwaar hebt tegen vermelding in het reünieboekje 2024
 • Deelname aan reünie

  Comfortklamer: douche en toilet op eigen kamer; Economy-kamer: douche en toilet NIET op eigen kamer maar "op de gang": dus ook andere gasten kunnen hiervan gebruik maken.
  Om te kunnen regelen dat er voldoende rondleiders aanwezig zijn graag je opgave
 • Maak jouw keuze en vul hieronder de bedragen in

 • Mogelijke kamergenoten, dieetwensen, eventuele berichten voor het publicatiebord (de z.g. Zwarte Plank), overige mededelingen voor Reüniecomité etc.
 • Vergeet niet de bijdrage in de Algemene Kosten ( € 50,00 ) mee te tellen! Vermeld hier het totaal van de hierboven AANGEVINKTE onderdelen. Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van het aanmeldformulier en het eindbedrag. Gelieve dit formulier vóór 15 maart 2024 via de knop 'VERSTUUR' te verzenden en het totaalbedrag over te boeken op bankrekeningnummer NL38RABO0148496865 t.n.v. Stg. Leve Rolduc. Na 1 april 2024 kan niet meer worden gegarandeerd dat de aanmelding wordt opgenomen in het reünieboekje.
 • Individuele Annulering

  Bij individuele annulering vóór 1 april wordt het betaalde bedrag gerestitueerd met uitzondering van de algemene kosten. Ná 1 april kan het Reüniecomité het betaalde bedrag niet meer restitueren i.v.m. aangegane verplichtingen
 • Bijna klaar......

  Heb je alle verplichte velden ingevuld (gemerkt met *)? Bedankt voor de tijd die je hebt gespendeerd om deze aanmelding in te vullen. Nu nog gebruik maken van de knop 'VERSTUREN' en wij ontvangen jouw aanmelding. Je krijgt een bevestiging op jouw scherm, maar ook nog op het door jou opgegeven mailadres. Krijg je dat niet binnen vijf minuten, dan hebben we de aanmelding niet ontvangen. De oorzaak is dan hoogstwaarschijnlijk, dat je een verplicht gegeven niet of niet juist hebt ingevuld. Graag even nakijken en opnieuw verzenden. LET OP: De terugmelding kan eventueel ook in jouw map SPAM terecht zijn gekomen!